• Autoruitschade?

    Bent u verzekerd?

Gedekt of niet? Doe de gratis polischeck!

Ruitschade? Wij regelen  alle administratieve werkzaamheden met uw verzekeraar. Hierdoor hoeft u dus zelf geen contact te zoeken met uw verzekeringsmaatschappij. Wij handelen alles voor u af!

Over het algemeen geldt dat de kosten van ruitschade gedekt is als u naast uw WA-dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid) ook een Beperkt casco of een All Risk dekking heeft afgesloten voor uw auto. Daarnaast hanteren verzekeraars soms een eigen risico bij een reparatie of vervanging van de autoruit. Dit is per autoverzekeraar verschillend.

Twijfelt u? Wij doen een gratis polischeck.  Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Verzekeringsmaatschappijen

Wij hebben exclusieve afspraken met de onderstaande verzekeringsmaatschappijen. Staat uw maatschappij er niet bij of twijfelt u? Neem contact met ons op. Wij hebben kennis van de markt. Met onze gratis polischeck weet u snel of wij u kunnen helpen.

AEGON

BOVAG VERZEKERINGEN

GLASGARANT

INTERPOLIS

KLAVERBLAD

NH 1886

UNIGARANT

UNIVE VERZEKERINGEN

VOOGD EN VOOGD

Daarom Autoglascentrum Heerhugowaard

  • Gratis polischeck
  • Wij regelen de administratieve afhandeling met de verzekeraar
  • Acceptatie van vrijwel alle verzekeraars
  • Bovag gecertificeerd
  • Wij monteren alleen origineel OEM autoglas

Autoruitschade? Snel laten repareren!

Als u een sterretje in uw autoruit heeft is het verstandig dit te laten repareren. Dit voorkomt dat de ster gaat doorscheuren. Met name temperatuursverschillen kunnen een sterretje vergroten. Denk daarbij aan een koude airconditioning die blaast op een voorruit die uren in de brandende zon heeft gestaan. Omgekeerd: een bevroren voorruit met warm water ontdooien kan een ruit doen barsten. Ook bij het ruitenkrabben in de winter kan een sterretje groter maken. Bij een scheur moet de ruit  worden vervangen.

Verzekeringsmaatschappijen

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2024 / Colofon
Offerte