• Klaverblad

Ruitschade gedekt via Klaverblad?

Klaverblad adviseert bij ruitschade direct contact op te nemen Autoglascentrum Heerhugowaard. U hoeft de schade dan niet bij Klaverblad te melden. Bij reparatie van een ster heeft u geen eigen risico.

Let op: Vanaf een beperkte cascoverzekering (WA +)  is ruitschade gedekt.  Autoglascentrum Heerhugowaard is Bovag gecertificeerd en ADAS gecertificeerd .

Twijfelt u? Wij doen een gratis polischeck.  Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Daarom Autoglascentrum Heerhugowaard

  • Gratis polischeck
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • Wij regelen de administratieve afhandeling met de verzekeraar
  • Bovag gecertificeerd

Wij hebben een goede samenwerking met Klaverblad. Heeft u ruitschade aan uw auto en bent u verzekerd bij Klaverblad dan nemen wij u alle administratie uit handen. Bovendien krijgt u bij ons Bovaggarantie na de reparatie van de ruitschade of de vervanging van de ruit.

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2024 / Colofon
Offerte