• Interpolis

Ruitschade gedekt via Interpolis?

Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door hun eigenzinnige aanpak genieten zij grote bekendheid bij het publiek. De Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder bieden zij consumenten en ondernemers inzicht in risico’s waar zij aan bloot staan.

Wat is er gedekt?

Bent u WA beperkt casco of WA volledig casco verzekerd? Dan hoeft u niets voor te schieten. Autoglas centrum Heerhugowaard repareert of vervangt uw ruit. Alle kosten regelen wij  direct met Interpolis. U merkt hier niets van.

Ruitschade heeft geen gevolgen voor uw schadevrije jaren. Uw premie blijft hetzelfde.

Twijfelt u? Wij doen een gratis polischeck.  Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Daarom Autoglascentrum Heerhugowaard

  • Gratis polischeck
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • Wij regelen de administratieve afhandeling met de verzekeraar
  • Bovag gecertificeerd

Wij hebben een goede samenwerking met Interpolis. Heeft u ruitschade aan uw auto en bent u verzekerd bij Interpolis dan nemen wij u alle administratie uit handen. Bovendien krijgt u bij ons Bovaggarantie na de reparatie van de ruitschade of de vervanging van de ruit.

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2024 / Colofon
Offerte