• 30 jaar ervaring

    Dat betekent topkwaliteit!

De kwaliteit van onze materialen

Bij Autoglascentrum Heerhugowaard gebruiken we alleen ruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de automotive industrie (OEM-kwaliteit: Original Equipment Manufacturer-kwaliteit) en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komen die ook deze automotive industrie voorzien van ruiten. Dit betekent dat de ruit die we monteren dezelfde kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit die we vervangen.

Onze gekwalificeerde monteurs

Iedere monteur heeft een opleiding afgerond vanuit BOVAG autoruitschadeherstel. Ook zijn wij ADAS gecertificeerd voor het kalibreren van sensoren en camera’s.

 Autoglascentrum heerhugowaard krijgt van de Stichting Duurzaam Repareren jaarlijks een certificaat van de door hen gerealiseerde CO reductie.

Daarom ons

  • Met 30 jaar ervaring absolute topkwaliteit
  • Bovag gecertificeerd
  • Jaarlijks certificaat Stichting Duurzaam Repareren
  • Gratis polischeck voor klanten

BOVAG

Autoglascentrum Heerhugowaard is lid van BOVAG. Dit lidmaatschap staat onder andere garant voor de geleverde kwaliteit van reparatie en vervanging van autoruiten.

Goed repareren ziet er zo uit

Wat is het verschil?

Wij merken dat mensen niet goed weten hoe een goede reparatie eruit moet zien. In de afbeelding hiernaast ziet u de schade in de linkerkolom. Helemaal rechts ziet u het reparatieniveau dat in de markt regelmatig wordt afgeleverd. Veel berijders laten het dan geen volgende keer repareren , omdat het toch zichtbaar blijft en kiezen voor een vervanging. Dus dat kost de verzekerde dan toch het eigen risico!

In de middenkolom ziet u het resultaat dat u krijgt bij Autoglascentrum Heerhugowaard. Met onze ruim 30 jaar ervaring is de kans op verder inscheuren van de ster minimaal.

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2024 / Colofon
Offerte