• Wie zijn wij?

Team

Eigenaar

Willem de Wilde

“Wij hebben écht jarenlange ervaring in ruitreparatie en kennis van de markt. Vervangen is niet altijd nodig. Bij ons krijgen klanten eerlijk advies.”

Kelly de Wilde

Receptioniste

Zo begonnen we..

1987 start met autoruitreparatie

Willem de Wilde tekende een contract in 1987  voor de kop van Noord-Holland bij het Amerikaanse bedrijf NOVUS, de uitvinders van autoruitreparatie sinds 1972.

1995 ook autoruitvervanging

Volgens het contract mocht er alleen gerepareerd worden. Autoruiten vervangen mocht nog niet. Dit leidde ertoe dat Willem in de eerste 7 jaar een heel hoog reparatieniveau ontwikkelde . In 1995 zijn wij op verzoek van verzekeraars ook gestart met autoruitvervanging . Zowel mobiel als in onze werkplaats in Dirkshorn .

Helaas verdween de naam NOVUS van de Nederlandse markt door interne overnames in Amerika .

Tot aan de dag van vandaag  gebruiken wij de hoge kwaliteit reparatieharsen nog onder een private label.

Vanaf 1995 werd de markt steeds groter als het ging om het verlijmen van autoruiten. In de loop der jaren werd deze specialisatie steeds belangrijker en zij wij in deze markt meegegroeid.  Om de kwaliteit op een hoog niveau te houden investeerden we veel in gereedschappen en de juiste technieken .

Ontwikkeling

2010 specialisme integrale campers

In 2010 gingen wij ons specialiseren in integraal campers. Deze hebben speciale lijmtechnieken. Vooral campers ouder dan 10 jaar vormen voor de meeste autoglasreparateurs een groot probleem. Doorgaans weten ze niet wat er er mee aanmoeten.

2015 lid van duurzaam repareren

Lid van duurzaam repareren , dit houdt in dat wij ons bezighouden met zo goed mogelijk duurzaam ondernemen , denk bijvoorbeeld aan repareren i.p.v. vervangen.

2016 verhuizing naar Heerhugowaard

In 2016 zij wij verhuisd naar Heerhugowaard. Wij kozen voor een betere locatie omdat de huidige technieken van autoruiten repareren en vervangen complexer worden en niet zomaar op locatie gedaan kunnen worden .

2017 Advanced Driver Assistance Systems

Een belangrijke ontwikkeling zijn de zogenaamde rijhulpsystemen oftewel ADAS (Advanced Driver Assistance Systems). Door middel van camera’s achter de voorruit kunnen deze systemen de bestuurder ondersteunen tijdens het rijden. Ze helpen bij het onvrijwillig verlaten van een rijbaan, het maken van een noodstop, verbeteren het zicht bij nacht, bieden een 360 graden beeld en helpen bij inparkeren. (zelfrijdende auto’s).

Als onafhankelijke autoglasspecialist waren wij de eerste in de kop van Noordholland die zich ging specialiseren in het kalibreren. Wij kozen voor het kalibratiesysteem van Hella Guttman.

Partners

2017 Aansluiting bij BOVAG

Oktober 2017 worden wij aangesloten bij BOVAG schade herstel . Bovag hanteert strengere eisen dan andere carrosserie platformen, dat was de reden om over te stappen naar BOVAG .

Juli 2018 Stichting SZA

Sinds juli 2018 is Autoglascentrum Heerhugowaard aangesloten bij de stichting SZA. Deze stichting  bestaat uit onafhankelijke glasspecialisten met een landelijke dekking. Deze specialisten zijn allemaal streng geselecteerd. SZA maakt maandelijks nieuwe afspraken met verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners..

Oktober 2018 Automotive Glass Europe

0ctober 2018 zijn wij aangesloten bij Automotive Glass Europe.  Een netwerk van 1550 collega’s in 20 landen in Europa. Zo kunnen wij klanten ook in het buitenland helpen.

Professionalisering

Oktober 2018

Start van ons internet platform www.123ruit.nl.  Het doel hiervan is dat leasemaatschappijen, verzekeraars en verzekerden beter vindbaar zijn.


Januari 2019  

Stichting Glasgarant verlengt zijn contract tot 2020 met Autoglascentrum Heerhugowaard.


Januari 2019.

Univé stuurt meldingen van ruitschades via zijn website rechtstreeks door.

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2024 / Colofon
Offerte