• Ster in sterretjes!

    Dat is Autoglascentrum Heerhugowaard!

Ster(retje) in (voor)ruit?

Als u een sterretje in uw autoruit heeft is het verstandig dit te laten repareren. Dit voorkomt dat de ster gaat doorscheuren. Met name temperatuursverschillen kunnen een sterretje vergroten. Denk daarbij aan een koude airconditioning die blaast op een voorruit die uren in de brandende zon heeft gestaan. Omgekeerd: een bevroren voorruit met warm water ontdooien kan een ruit doen barsten. Ook het ruitenkrabben in de winter kan een sterretje groter maken. Bij een scheur moet de ruit  worden vervangen.

Hoge kwaliteit hars

Wij gebruiken hoge kwaliteit reparatieharsen (lijm) om sterretjes te repareren. Dankzij ruim 30 jaar ervaring is de kans op verder inscheuren van de ster minimaal. U ziet er werkelijk bijna niets meer van! Een sterreparatie is vaak al binnen een uurtje voor elkaar.

Daarom ons

  • We kunnen elke ruit van elk voertuig repareren
  • Wij regelen alles met de verzekering
  • Klaar terwijl u wacht
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • Kans op doorscheuren tijdens en na reparatie minimaal

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2022 / Colofon
Offerte