• Vrachtwagen & Trucks

    Met de vlam in de pijp!

Vrachtwagen voorruit vervangen? Ruischade? Snel weer op weg!

In de transportwereld komt ruitschade vaak voor. Door het hoge aantal gereden kilometers en het grote ruitoppervlak gaat er regelmatig een voorruit kapot. Schade aan uw truck betekent stilstand! Dat willen wij natuurlijk zo snel mogelijk voor u oplossen.

Alleen al door de grootte van deze ruiten is het het vervangen een vak apart. Autoglasservice Heerhugowaard beheerst dit en heeft een speciale werkplaats met een hoge toegangsdeur. Ook is mobiele service mogelijk. We kunnen alle  ruiten voor vrijwel alle veelvoorkomende trucks leveren.

Wilt u meer informatie of een prijsindicatie? Neem contact met ons op.

Daarom ons

  • Vooraf heldere prijsopgave
  • In de meeste gevallen gebruik van originele OEM autoruiten
  • Wij vervangen ruiten voor elk merk truck
  • Mobiele service mogelijk
  • ADAS gecertificeerd

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2024 / Colofon
Offerte