• Camperverzekeringen

Camperglasreparatie? Da’s een specialisme!

Vanaf februari 2019 hebben diverse autoglasketens waaronder onze concullega Carglass besloten om geen ruiten van integraalcampers meer te vervangen of repareren, omdat dit een complex specialisme is. Wij repareren al sinds 1987 jaar camperruiten en als u een foto via onze website opstuurt vertellen wij u of uw ruit reparabel is of vervangen moet worden.

Dus heeft u ruitschade met uw camper? U kunt altijd terecht bij Autoglascentrum Heerhugowaard. Wij zijn de specialist in het plaatsen en repareren van voorruiten van integraalcampers. Bovendien zijn wij de enige die hier 4 jaar bovag garantie op geeft.

Deze onderstaande verzekeraars hebben speciale polissen voor ruitschade bij campers .

Over het algemeen geldt dat als u vanaf WA + verzekerd bent, de kosten van de reparatie worden vergoed. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden. Twijfelt u? Wij doen een gratis polischeck bij uw verzekeringsmaatschappij. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Bent u verzekerd bij het NKC en laat u uw ruitschade repareren bij een bedrijf buiten het netwerk van de NKC zoals wij? Dan geldt een extra eigen risico van € 150,- maar geen zorgen, deze brengen wij terug naar uw standaard eigen risico die op uw polis staat.

Daarom ons

  • 1 van de weinige camperglasspecialisten in Nederland
  • Vanaf WA+ verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • 4 jaar Bovaggarantie op camperglas
  • In de meeste gevallen gebruik van originele OEM camperruiten

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2024 / Colofon
Offerte