AGCH: zelfstandig autoglas specialist aangesloten bij 123RUIT

Autoglas Centrum Heerhugowaard is een van de 40 zelfstandig autoglas specialisten die is aangesloten bij 123RUIT.nl. We repareren, vervangen en kalibreren autoruiten van alle automerken voor bijna alle verzekeraars. Bij ons vindt u nog echt vakmanschap waardoor er veel vaker gekozen wordt voor een goedkope(re) reparatie dan het duurdere autoruit vervangen.

Vanuit Heerhugowaard bestrijken we het gebied Noord-Holland Noord. Alle automobilisten met schade boven het Noordzeekanaal zijn van harte welkom bij ons.

We werken snel en goed en zijn aangesloten bij de Bovag waardoor we aan hun strenge eisen voldoen. We maken gebruik van de nieuwste technieken en machines waardoor we ook in staat zijn de veiligheidssystemen in uw autoruiten opnieuw te kalibreren.

Wat is er gedekt?

U heeft een eigen risico vanaf €0 tot  € 75,- als de ruit wordt vervangen.  U heeft geen eigen risico als u de ruit laat repareren (sterretje). Wees er dus snel bij met repareren. Verse steenslagschades kleiner dan een euro zijn doorgaans goed te repareren, zonder kans op doorscheuren. Heeft u een allrisk autoverzekering? Dan heeft u wellicht helemaal geen eigen risico.

Twijfelt u? Wij doen een gratis polischeck.  Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Daarom Autoglascentrum Heerhugowaard

  • Gratis polischeck
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • Wij regelen de administratieve afhandeling met de verzekeraar
  • Bovag gecertificeerd

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Miranda Zonneveld

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Mariska Rep - van de Kamer

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Rene van Wijk

Super geholpen door echte vakmensen !

Martin Brouwer

Goede service en deskundig personeel.

Andre Kout
Autoglascentrum Heerhugowaard © 2020 / Colofon