• Autoruit kalibreren?

    Veiligheid staat voorop!

Autoruit kalibreren

Steeds vaker zijn auto’s voorzien van rijhulpsystemen (Advanced Driver Assistance Systems – ADAS systemen). Sensoren, camera’s in de voorruit ondersteunen de bestuurder tijdens het rijden. De regelgeving van de EU wil hiermee het aantal verkeersdoden drastisch terugdringen, omdat 90% van de ongevallen het resultaat van menselijke fouten is.

Na de ruitvervanging kalibreren wij de auto, zodat alle systemen weer werken zoals ze horen te werken. Kalibratie na ruitvervanging is bij de meeste verzekeraars verplicht. Anders wordt het niet vergoed.  Autoglascentrum Heerhugowaard is gespecialiseerd in kalibratie.

Daarom ons

  • Ruim 3 jaar ervaring met Hella kalibratie apparatuur
  • Gecertificeerde kalibratiemonteurs
  • Wij regelen alles met de verzekering
  • Kalibratie is alleen mogelijk met OEM autoglas
  • Reguliere of CSC kalibratie mogelijk

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2024 / Colofon
Offerte