• Schade Achterruit

Schade achterruit? Altijd vervangen!

Net als bij zijruiten is reparatie van een achterruit helaas niet mogelijk. Vervanging is de enige oplossing. Dat komt omdat reparatie alleen mogelijk is bij gelaagd glas. De meeste zijruiten zijn gemaakt van een enkele laag gehard glas. Daarom versplintert dit glas vaak in duizenden kleine stukjes. Wij adviseren daarom altijd om de achterruit te vervangen.

Alleen origineel autoglas

Wij gebruiken we voor het vervangen van een zijruit van een auto enkel glas dat is geproduceerd volgens de Original Equipment Manufacturers (OEM) normen.  Kijkt u maar eens naar de logo’s in uw eigen auto, in de meeste gevallen is dat Pilkington, Saint-Gobain, AGC, Splintex  of Guardian. Wij monteren alleen autoglas dat de originele autofabrikant ook zou plaatsen.

Daarom ons

  • In de meeste gevallen gebruik van originele OEM autoruiten
  • Wij checken uw polis voor u
  • Wij regelen alles met de verzekering
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Buiten kantoortijd plaatsen wij tegen een borg van €100,- een noodraam

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Miranda Zonneveld

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Mariska Rep - van de Kamer

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Rene van Wijk

Super geholpen door echte vakmensen !

Martin Brouwer

Goede service en deskundig personeel.

Andre Kout

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2020 / Colofon