• Unigarant

Ruitschade gedekt via Unigarant?

Unigarant is onderdeel van de ANWB. Die is  gespecialiseerd in verzekeringen voor voertuigen (mobiliteit), vakantie en vrije tijd. Zij zijn daarbij zelfs marktleider in verzekeringen voor fietsen en bromfietsen. Naast de Unigarant verzekeringen verkopen zij ook verzekeringen namens de ANWB. En bij Unigarant verzekeringen krijgt u betrouwbare hulp van de ANWB.

Wat is er gedekt?

Als u ruitschade heeft meeverzekerd, kunt u de ruit gratis laten repareren. Moet de ruit worden vervangen, dan geldt een eigen risico van € 75,-.  Ruitschade heeft geen gevolgen voor uw schadevrije jaren.

Wij hebben een goede samenwerking met Unigarant, als onderdeel van de ANWB. Heeft u ruitschade aan uw auto en bent u verzekerd bij Unigarant dan nemen wij u alle administratie uit handen. Bovendien krijgt u bij ons Bovaggarantie na de reparatie van de ruitschade of de vervanging van de ruit.

Twijfelt u? Wij doen een gratis polischeck.  Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Daarom Autoglascentrum Heerhugowaard

  • Gratis polischeck
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • Wij regelen de administratieve afhandeling met de verzekeraar
  • Bovag gecertificeerd

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2024 / Colofon
Offerte