• Aegon

Ruitschade verzekerd via Aegon?

Aegon stelt zeer hoge eisen aan de autoglasspecialist. Aegon vergoedt daarom sinds 2018 geen ruitschades meer van onze collega Carglass . Dus heeft u ruitschade? Aegon betaalt de ruitschade alleen als de ruit ook echt gerepareerd of vervangen is bij een Aegon Schade Service aangesloten auoglasspecialist.  Autoglascentrum Heerhugowaard is aangesloten bij Aegon schadeservice.

Wat is er gedekt?

U heeft een eigen risico vanaf €0 tot  € 75,- als de ruit wordt vervangen.  U heeft geen eigen risico als u de ruit laat repareren (sterretje). Wees er dus snel bij met repareren, verse steenslagschades kleiner dan een euro zijn goed te repareren, zonder kans op doorscheuren. Heeft u een Au​to​ver​ze​ke​ring All​risk Roy​aal? Dan heeft u helemaal geen eigen risico.

Twijfelt u? Wij doen een gratis polischeck.  Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Daarom Autoglascentrum Heerhugowaard

  • Gratis polischeck
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • Wij regelen de administratieve afhandeling met de verzekeraar
  • Bovag gecertificeerd

Wij hebben een goede samenwerking met Aegon. Heeft u ruitschade aan uw auto en bent u verzekerd bij Aegon dan nemen wij u alle administratie uit handen. Bovendien krijgt u bij ons Bovaggarantie na de reparatie van de ruitschade of de vervanging van de ruit.

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2024 / Colofon
Offerte