• Voogd & Voogd

Ruitschade gedekt via Voogd & Voogd?

Voogd & Voogd  werkt met geselecteerde autoglaspecialisten  zoals Autoglascentrum Heerhugowaard.

Wat is er gedekt?

U bent alleen verzekerd voor ruitschade wanneer u uw  autoverzekering hebt afgesloten met een WA + beperkt casco dekking of een WA + volledig casco dekking (ook wel All Risk dekking genoemd). Heeft u alleen een WA verzekering dan is ruitschade dus niet meeverzekerd.

Kijk in uw polisvoorwaarden of op de verzekeringskaart of ruitschade door uw autoverzekering vergoed wordt en onder welke voorwaarden.

Twijfelt u? Wij doen een gratis polischeck.  Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Daarom Autoglascentrum Heerhugowaard

  • Gratis polischeck
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • Wij regelen de administratieve afhandeling met de verzekeraar
  • Bovag gecertificeerd

Wij hebben een goede samenwerking met Voogd & Voogd. Heeft u ruitschade aan uw auto en bent u verzekerd bij Voogd en Voogd dan nemen wij u alle administratie uit handen. Bovendien krijgt u bij ons Bovaggarantie na de reparatie van de ruitschade of de vervanging van de ruit.

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2024 / Colofon
Offerte