• Glasgarant

Autoruitschade gedekt via Glasgarant?

Bij de stichting Glasgarant zijn meerdere verzekeraars aangesloten die het afwikkelingsproces van autoruitschade voor verzekerden goed en vlot willen laten verlopen. Afhankelijk van uw polis, en of het een ruitreparatie of ruitvervanging betreft, betaalt u minder of zelfs geen (standaard) eigen risico als u uw autoruitschade laat herstellen via de Glasgarant-regeling.

Wij hebben een exclusief contract met Glasgarant. Dat betekent dat uw kosten van de reparatie of vervanging vergoed worden door Glasgarant, afhankelijk van de polisvoorwaarden. Twijfelt u? Wij doen een gratis polischeck.  Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Daarom Autoglascentrum Heerhugowaard

  • Gratis polischeck
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • Wij regelen de administratieve afhandeling met de verzekeraar
  • Uitsluitend gebruik van originele OEM autoruiten

Glasgarant heeft diverse volmachtkantoren in de Noordkop en werkt samen met alle daarbij aangesloten verzekeraars. Autoglascentrum Heerhugowaard is aangesloten bij Glasgarant en daarmee werken we dus ook samen met de onderstaande verzekeraars:

ABN AMRO – Amlin Insurance  SE autoverzekeringen – Ansvar Verzekeringsmaatschappij NV  -Turien en co Alkmaar – ASR Verzekeringen – NV Verzekering Maatschappij De Burcht –  De Goudse Verzekeringen –  De Zeeuwse verzekeringen –  Mercurius Verzekeringen N.V – Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V. – NowGo Autoverzekering – OHRA – Onderlinge Verzekeringmaatschappij SOM U.A. – Reaal Verzekeringen – TVM Verzekeringen.

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2024 / Colofon
Offerte