• Camperverzekerd

Ruitschade gedekt via Camperverzekerd?

In Calantsoog is dit team van verzekeringsspecialisten werkzaam onder de naam Camperverzekerd.  De oprichters van Camperverzekerd zijn zelf ook enthousiaste camperaars!  Camperverzekerd is voornamelijk via internet werkzaam. Dit betekent dat u snel en gemakkelijk informatie kunt nalezen, wijzigingen kunt doorgeven, vragen kunt stellen en berekeningen kunt maken.

Camperverzekerd is lid van de glasgarant , net zoals autoglascentrum Heerhugowaard .

Wij hebben een goede samenwerking met Camperverzekerd. Heeft u ruitschade aan uw camper en bent u verzekerd bij Camperverzekerd dan nemen wij u alle administratie uit handen. Bovendien krijgt u bij ons bovaggarantie na de reparatie van de ruitschade of de vervanging van de ruit.

Daarom Autoglascentrum Heerhugowaard

  • 1 van de weinige camperglas specialisten in Nederland
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • 4 jaar Bovaggarantie op camperglas
  • In de meeste gevallen gebruik van originele OEM autoruiten

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2024 / Colofon
Offerte