• Rapido campers

Ruitschade Rapido camper?

Als u een camper van Rapido heeft, dan kan het voorkomen dat uw voorruit  aan vervanging toe is.  In dat geval kunt u terug gaan naar de dealer, maar bij Autoglas centrum Heerhugowaard zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van verlijmde camperruiten.

Daarom ons

  • 1 van de weinige camperglas specialisten in Nederland
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • 4 jaar Bovaggarantie op camperglas
  • In de meeste gevallen gebruik van originele Rapido camperruiten

Over Rapido

De firma RAPIDO is in 1948 ontstaan uit de creatieve geest van Constant ROUSSEAU, een meubelmaker die was verknocht aan dit edele materiaal en dagelijks met houtsoorten werkte. Voor zijn eigen vakantie ontwerpt en vervaardigt hij in 1961 een vouwcaravan van stof op een chassis.

Zijn zoon Pierre ROUSSEAU komt in 1976 in het bedrijf van zijn vader werken. Deze begint al heel snel met het ontwerpen van campers. Het eerste model ziet het daglicht in 1983 en wordt Randonneur 410 gedoopt. In 2014 treedt Nicolas ROUSSEAU in de voetsporen van zijn vader Pierre en wordt commercieel manager. De passie voor het product heeft de derde generatie weten te bekoren.

RAPIDO is een Frans kwaliteitsmerk, uitgegroeid tot een Europese groep, die marktleider is in het topsegment voor campers. De RAPIDO Groep heeft zich verder uitgebreid met de merken ESTEREL (1993), mobilhomes van RAPIDHOME (1998), FLEURETTE (2005), ITINEO (2006), CAMPEREVE (2009), WESTFALIA (2010), DREAMER (2014), P.L.A./GIOTTILINE (2016), WILDAX (2017) en STYLEVAN (2017). Ondanks  deze omvang van het bedrijf , is het nog steeds een familiebedrijf . Van die 35.000 stuks was de helft bestemd voor export.

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2022 / Colofon
Offerte