• Mobilvetta campers

Ruitschade Mobilvetta camper?

Als u een camper  van Mobilvetta heeft, dan kan het voorkomen dat uw voorruit  aan vervanging toe is. In dat geval kunt u terug gaan naar de dealer, maar bij Autoglas centrum Heerhugowaard zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van verlijmde camperruiten.

Daarom ons

  • 1 van de weinige camperglas specialisten in Nederland
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • 4 jaar Bovaggarantie op camperglas
  • In de meeste gevallen gebruik van originele Mobilvetta autoruiten

Over Mobilvetta

Aan de fraaie meubelbouw kun je nog zien dat het oer-Italiaanse merk Mobilvetta van oorsprong uit een designmeubelfabriek afkomstig is. In de jaren ’90 bouwde het campermerk een stevig imago op en nog steeds dwingt het bewondering af als het gaat om sfeer en design.

In 2000 ging het bedrijf samen met de campermerken Elnagh en McLouis op in een concern . In 2012 werd Mobivettta overgenomen door de franse Trigano-groep. Vervolgens groeide het gestaag door, zodat er de afgelopen jaren weer modieuze campers in Poggibonsi van de band rollen. Waarbij de legendarische Euroyacht-modellen nog altijd kunnen meedingen naar de fraaiste integralen ooit. Nederland telt op dit moment twee mobivetta dealers in Noord en Zuid Nederland.

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2024 / Colofon
Offerte