• LMC campers

Ruitschade LMC camper?

Als u een camper van LMC heeft, dan kan het voorkomen dat uw voorruit  aan vervanging toe is. In dat geval kunt u terug gaan naar de dealer, maar bij Autoglas centrum Heerhugowaard zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van verlijmde camperruiten.

Daarom ons

  • 1 van de weinige camperglas specialisten in Nederland
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • 4 jaar Bovaggarantie op camperglas
  • In de meeste gevallen gebruik van originele LMC Camperruiten

Over LMC Campers

Nadat LMC in 1991 wordt overgenomen door Erwin Hymer, verhuist zustermerk TEC van Mühlheim naar de nieuwbouw in Sassenberg (Duitsland), om enige tijd later op te gaan in LMC. Bijzonder is de veelbesproken Long Life Technologie, waarbij geen hout meer wordt gebruikt in wanden, vloeren en daken. Deze bouwwijze biedt twaalf jaar waterdichtheidsgarantie. LMC maakt onderdeel uit van de Erwin Hymer groep.

Op de locatie in Noord-Rijnland-Westfalen, worden voertuigen van het merk LMC vervaardigt . Het pand beslaat een totale oppervlakte van 175.000 m², waarvan 28.500 m² overdekt zijn. De afgelopen jaren is geïnvesteerd in de bouw van een klantenservicecentrum, in een nieuwe productie- en logistieke hal, in de verwerving van verschillende faciliteiten en machines en in de bouw van een dak voor hagelbescherming. Bovendien werd in 2012 een nieuwe chassishal voltooid. Na de opening van de fabrieksuitbreiding in 2018 heeft LMC momenteel ongeveer 700 werknemers in dienst.

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2024 / Colofon
Offerte