• Knaus campers

Ruitschade Knaus camper?

Als u een camper van Knaus heeft, dan kan het voorkomen dat uw voorruit  aan vervanging toe is. In dat geval kunt u terug gaan naar de dealer, maar bij Autoglas centrum Heerhugowaard zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van verlijmde camperruiten .

Daarom ons

  • 1 van de weinige camperglas specialisten in Nederland
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • 4 jaar Bovaggarantie op camperglas
  • In de meeste gevallen gebruik van originele Knaus camperruiten

Over Knaus campers

Het bedrijf met het kenmerkende zwaluwlogo is een fabrikant van caravans en campers. Met ruim vijftig jaar ervaring is het een oudgediende in de recreatiebranche. Als onderdeel van de Knaus Tabbert groep produceren zij bovendien al bijna 30 jaar campers.  Lichtgewicht bouwen is momenteel hun missie. De te verwachten volgende stap is toepassing van deze technologie bij de Knaus campers.

De architect-ingenieur Helmut Knaus begon in 1960 met een caravanbedrijf i.in 1970 ontstond de huidige Knausfabriek in Jandelsbrunn.

Sedert 1996 ontstond een nauwe samenwerking tussen de Tiag en Knaus, wat resulteerde in de versmelting in 2001.

In 2008 ging het bedrijf  failliet. Er werd een overnemer gevonden in de Nederlandse investeringsgroep HTP Investments. Op 2 maart 2009 werd de productie in Jandelsbrunn opnieuw opgestart. De onderneming bereikte opnieuw de Europese top en behaalde in 2010 een omzet van ongeveer 181 miljoen euro met circa 1.000 medewerkers en een productie van ongeveer 10.400 caravans en campers. Knaus Tabbert kreeg daarvoor de Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie 2011, een jaarlijkse onderscheiding toegekend door de Nederlands-Duitse Handelskamer.

In juli 2011 nam Knaus Tabbert de Beierse camperproducent Bavaria Camp uit Obermeitungen over. Knaus Tabbert ging toen ook een strategische alliantie aan met de producent van luxecampers Morelo Reisemobile GmbH.

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2022 / Colofon
Offerte