• Frankia campers

Ruitschade Frankia camper?

Als u een camper  van Frankia heeft, dan kan het voorkomen dat uw voorruit  aan vervanging toe is.  In dat geval kunt u terug gaan naar de dealer, maar bij Autoglas centrum Heerhugowaard zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van verlijmde camperruiten.

Daarom ons

  • 1 van de weinige camperglas specialisten in Nederland
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • 4 jaar Bovaggarantie op camperglas
  • In de meeste gevallen gebruik van originele Frankia camperruiten

Over Frankia

Frankia is “Made in Germany”. Dit betekent dat de Frankia producten ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd worden in het Duitse Marktschorgast. Reeds in 1960 is Frankia opgericht door Gustav Gross, om in de ruim 55 jaar uit te groeien tot de gerenommeerde camperproducent die het tegenwoordig is.

Het meubelwerk, de carrosserie delen, de stofferingen en zelfs het spuiten van de zilver metallic exterieurs worden allen in eigen beheer uitgevoerd zodat de zeer hoge mate van kwaliteit gewaarborgd blijft. Deze onafhankelijke werkwijze maakt het daarnaast mogelijk om zeer ver te gaan in personalisatie van de campers: alle meubeldecors en stofferingen zijn te combineren, maar zelfs een afwijkende indeling behoort tot de mogelijkheden. Frankia is een onderdeel van de Franse pilote groep.

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2024 / Colofon
Offerte