• Eura Mobil campers

Ruitschade Eura mobil camper?

Als u een camper van Eura Mobil heeft, dan kan het voorkomen dat uw voorruit  aan vervanging toe is. In dat geval kunt u terug gaan naar de dealer, maar bij Autoglas centrum Heerhugowaard zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van verlijmde camperruiten.

Daarom ons

  • 1 van de weinige camperglas specialisten in Nederland
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • 4 jaar Bovaggarantie op camperglas
  • In de meeste gevallen gebruik van originele Eura Mobil camperruiten

Over Eura Mobil

Eura Mobil werd in 1959 opgericht in het Duitse Sprendingen, vlakbij Mainz. Sinds 1983 bouwen ze  alleen nog campers, waardoor u Eura Mobil op dit gebied een specialist mag noemen. Sinds 2005 valt Eura Mobil onder de vlag van de Franse Trigano groep, met moderne fabrieken in heel Europa. Ze zien zichzelf als A-merk. Bij de verdere ontwikkeling is er een duidelijke focus op de opbouw van GFK en de dubbele bodem.

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2022 / Colofon
Offerte