• Dethleffs campers

Ruitschade Dethleffs camper?

Als u een camper  van Dethleffs heeft, dan kan het voorkomen dat uw voorruit  aan vervanging toe is. In dat geval kunt u terug gaan naar de dealer, maar bij Autoglas centrum Heerhugowaard zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van verlijmde camperruiten . Dethleffs valt onder de Hymer group.

Voor elke type Dethleffs of Sunlight camper kunnen wij rechtstreeks vanaf fabriek het benodigde voorruit aan u leveren

Daarom ons

  • 1 van de weinige camperglas specialisten in Nederland
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • 4 jaar Bovaggarantie op camperglas
  • In de meeste gevallen gebruik van originele Dethleffs camperruiten

Over Dethleffs

Dethleffs valt onder de Hymer group. Omdat hij tijdens zakenreizen graag zijn familie om zich heeft, bouwt Arist Dethleffs z’n eerste caravan in 1931. Die rijdende hotelkamer trekt nogal belangstelling en zo wordt Dethleffs grondlegger van het reizen met een caravan. In 1936 gaan de eerste caravans in productie, in 1955 loopt de eerste Nomad-caravan van de band: een serie die nog steeds bestaat.

Met de uitvinding van de eerste caravan in Duitsland in die tijd nog “Wohnauto” genoemd legde de oprichter van het bedrijf, Arist Dethleffs in 1931, een essentiële basissteen voor caravans in Duitsland.

In 1971 werd het bedrijf verkocht aan Wolfgang Thrun en Jakob Eicker (TEC). In 1980 richtten de ondernemers Wolfgang Thrun en Jakob Eicker samen met Erwin Hymer de CMC op, waarin de merken Dethleffs, Eriba, Hymer en TEC werden geïntroduceerd.

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2022 / Colofon
Offerte