• Carthago campers

Ruitschade Carthago camper?

Als u een camper  van Carthago heeft, dan kan het voorkomen dat uw voorruit  aan vervanging toe is. In dat geval kunt u terug gaan naar de dealer, maar bij Autoglas centrum Heerhugowaard zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van verlijmde camperruiten .

Daarom ons

  • 1 van de weinige camperglas specialisten in Nederland
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • 4 jaar Bovaggarantie op camperglas
  • In de meeste gevallen gebruik van originele Carthago camperruiten

Over Carthago

Het campermerk Carthago zag in 1979 het levenslicht, in Ravensburg (Oberschwaben). Op verzoek van klanten bouwde Karl-Heinz Schuler campers op allerlei basisvoertuigen. Vanaf 2001 verlegde zij de focus naar de productie van luxe campers op basis van Mercedes en Iveco. Met de introductie van de Chic-serie in (2003) groeit Carthago uit z’n jasje en startte met de bouw van een nieuwe fabriek in het Sloveense Odranci.

Met het nieuwemodel Tourer slaan ze de weg in van de populaire prijsklasse. In 2013 opent ‘Carthago City’ in Aulendorf (Duitsland) waar onder andere de servicedienst van het merk zetelt. Naast het verkoopcentrum en kantoren staat hier bovendien de fabriek waar de luxe Liners van de band rollen. Momenteel telt Carthago – waar ook het zustermerk Malibu toe behoort – 1200 medewerkers de eigenaar heeft van zijn bedrijf een stichting gemaakt.

Bezoekers zijn hartelijk welkom in Carthago-City: speciaal voor bezoekers met uw camper stelt Carthago camperplaatsen ter beschikking. Professioneel uitgevoerd met stroomaansluiting en sanitair station genieten de standplaatsen al vanaf het begin een enorme populariteit. Carthago vertegenwoordigt vijf handelspartners in Nederland .

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2022 / Colofon
Offerte