AGCH: 123RUIT partner voor regio Alkmaar / Heerhugowaard

Autoglas Centrum Heerhugowaard is als zelfstandig autoglasspecialist aangesloten bij 123Ruit. 40 Zelfstandige autoglasspecialisten vormen samen 123Ruit die vervolgens de gesprekspartner is van de verzekeraars.

Wij repareren, vervangen en kalibreren alle soorten autoruiten en autoglas van alle automerken voor vrijwel alle verzekeraars in Nederland.

AGCH bedient vanuit de standplaats Heerhugowaard niet alleen automobilisten uit de HAL-regio (Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk), maar alle automobilisten in Noord-Holland Noord.

Van Velsen-Noord / Beverwijk tot aan Den-Helder en van Egmond / Castricum en Heemskerk tot aan Hoorn, Enkhuizen en Medemblik.

We werken snel en goed en zijn aangesloten bij de Bovag waardoor we aan hun strenge eisen voldoen. We maken gebruik van de nieuwste technieken en machines waardoor we ook in staat zijn de veiligheidssystemen in uw autoruiten opnieuw te kalibreren.

Wat is er gedekt?

U heeft een eigen risico vanaf €0 tot  € 75,- als de ruit wordt vervangen.  U heeft geen eigen risico als u de ruit laat repareren (sterretje). Wees er dus snel bij met repareren. Verse steenslagschades kleiner dan een euro zijn doorgaans goed te repareren, zonder kans op doorscheuren. Heeft u een allrisk autoverzekering? Dan heeft u wellicht helemaal geen eigen risico.

Twijfelt u? Wij doen een gratis polischeck.  Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Daarom Autoglascentrum Heerhugowaard

  • Gratis polischeck
  • Vanaf WA + verzekerd? Dan wordt de reparatie meestal vergoed!
  • Ons kwaliteitsniveau is zeer hoog met 30 jaar ervaring!
  • Wij regelen de administratieve afhandeling met de verzekeraar
  • Bovag gecertificeerd

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Super geholpen door echte vakmensen !

Goede service en deskundig personeel.

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2024 / Colofon
Offerte