Ruiten voor campers Weinsberg camperglas

Weinsberg campers

Er is geen enkel ander merk wat traditie zo goed combineert met vooruitgang zoals WEINSBERG dat doet – een spannend verhaal met een indrukwekkende continuïteit. Dus is WEINSBERG terug op het punt aangekomen, waar het bijna vijftig jaar geleden de reis in een omgebouwde Fiat 238 begonnen is: in de harten van vele enthousiaste kampeerders. Voor Weinsberg camperglas moet u bij AGCH zijn!

Geschiedenis

In de regio Weinsberg wordt in 1912 de carrosseriefabriek Weinsberg opgericht door de heren Gustav Alt en Wilhelm Schumacher.

Na de snelle groei en samenwerking met grote autofabrikanten zoals BMW, Daimler‐Benz en Opel, wordt het bedrijf verkocht aan Fiat. Daardoor wordt de legendarische Fiat 500 Toppolino in 1938 in Weinsberg geproduceerd. De eerste WEINSBERG camper ziet in 1969 het daglicht van de grote vakantiewereld. Met een Fiat 328 als onderstel ontstaat de eerste buscamper, die de grondslag van het merk en de manier van vakantiebeleving van vele Duitsers zal veranderen.

Met een nieuwe look en een veelzijdig modelaanbod is WEINSBERG vandaag definitief terug op de weg naar succes. En weet met talloze innovaties, zoals het CaraKids pakket, of met de sensationeel succesvolle en speciale CaraCompact editie (Pepper) zijn weg te vinden in een opwindende camping toekomst. Wij verheugen ons daarop! Autoglascentre Heerhugowaard lever alle ruiten voor Weinsberg campers.

Staat uw camper niet in de lijst of u weet het type-nummer niet precies? Klik dan HIER voor een overzicht.Camperschade melden / Offerte aanvragen

Weinsberg Komet 1999

Weinsberg Komet 1999

Wij leveren praktisch alle ramen voor Weinsberg campers, ook de minder courante modellen.

Weinsberg Komet vanaf 1999

Nieuwe camperruit :  Weinsberg Komet
Prijs incl. montage en BTW: Op aanvraag

WhatsApp Voor info en  afbeeldingen :
Mobiel: 06 – 536 913 93
Autoglascentre Heehugowaard WhatsApp

Autoglascentre Heerhugowaard heeft acceptatie bij o.a. de onderstaande verzekeringsmaatschappijen. Dit houdt in dat u ALTIJD het laagste Eigen Risico betaalt. Staat uw verzekeringsmaatschappij er niet bij? Bel ons!

verzekeraars