Autoruiten van originele kwaliteit

Wanneer u autoruitschade heeft kunt u terrecht bij Autoglascentre Heerhuogwaard! Wij zijn er om u te helpen. Wij zijn de specialist in ruitreparatie en vervanging.

  • Als we uw autoruit vervangen, is het resultaat en de kwaliteit net zo goed als het origineel. Wij bestellen de ruit bij dezelfde leveranciers als de autofabrikanten.
  • Bij Autoglascentre Heerhugowaard gebruiken we alleen autoruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de auto industrie. Dit betekent dat de autoruit die we monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit.
  • Autoglascentre Heerhugowaard vervangt iedere autoruit ongeacht merk, model of bouwjaar van de auto.

Kwaliteit autoruit volgens OEM-normen

Bij Autoglascentre Heerhugowaard gebruiken we alleen glas dat is geproduceerd volgens de OEM-normen en rechtstreeks van de leveranciers komt die ook de autoconstructeurs bevoorraden. Dit betekent dat alle autoruiten die we monteren net zo goed zijn van kwaliteit als de originele ruit die we vervangen.

Hoe herkent u deze ruiten?

Het belangrijkste teken is ‘het homologatieteken’, ook wel het E-keurmerk genoemd. Dit teken heeft betrekking op de technische kwaliteit en optische eigenschappen van een autoruit. Als het E-keurmerk op uw ruit staat, bent u er zeker van dat u te maken heeft met een ruit die voldoet aan de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen. Uw veiligheid staat altijd voorop.