Klanten vertellen

Klantervaringen en beoordelingen Autoglascentre Heerhugowaard

Beoordelingen Autoglascentre Heerhugowaard

Schrijf een nieuwe beoordeling

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 23.20.25.122 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
3 berichten.
Jan Donker Jan Donker uit Schagen schreef op 23 oktober 2017 om 20:22:
Wat een geweldige service voor een prima prijs. Ik heb de voorruit van mijn Volkswagen Up laten vervangen door Autoglascentre Heerhugowaard voor bijna de helft van de prijs van wat ik bij "de concurrent" zou moeten betalen. Ik ben dan ook blij verrast dat ik zo keurig en vakkundig geholpen ben en ik 'gewoon' weer een originele ruit heb voor een prima prijs.
J. Vethman J. Vethman uit Spanbroek schreef op 23 oktober 2017 om 10:49:
Op 10 oktober is bij mijn Audi A4 een voorruit vervangen. De opdracht hiervoor is gegeven door garage Hilee in Obdam. In principe had de opdracht uitgevoerd moeten door de aanbevolen reparateur van Unigarant, want dan zou mijn eigen risico 50 % bedragen. Omdat ik er zelf geen invloed meer op uit kon oefenen, wie de reparatie zou doen, ging ik er vanuit, dat ik € 150, 00 eigen risico zou moeten betalen. U geeft echter € 75,00 korting op het eigen risico, dus uiteindelijk had ik er geen nadeel van. Ik vind dit een keurige service en daarvoor wil ik u hartelijk bedanken.
Het bedrag heb ik inmiddels overgemaakt.

Met vriendelijke groet,

J.Vethman
Spanbroek
Kees Kees uit Alkmaar schreef op 11 oktober 2017 om 00:53:
Uitstekend geholpen. Een nette zaak met een prettige wachtruimte waar je een kopje koffie of thee met een koekje kunnen drinken. Ik kon lekker doorwerken ( er was WiFi) terwijl mijn ruit geplaatst werd. De communicatie tijdens het boeken van de afspraak en de punctualiteit van de eigenaar vond ik een dikke 10!! Ik raad Autglascentre Heerhugowaard ten zeerste aan! Ook de prijs die ik betaalde was zeer scherp te noemen.