• Autoruiten blinderen?

Autoruiten blinderen

U wilt een exclusieve uitstraling voor uw auto of bestelbus? En meer privacy en een koelere auto in de zomer? Laat dan uw autoruiten blinderen.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige folies die wij zonder luchtbellen, kreukels of stofdeeltjes aan de binnenkant van de ruiten plaatsen. Om ervoor te zorgen dat uw geblindeerde autoruiten binnen de Nederlandse wet- en regelgeving vallen, hebben wij diverse blindeermogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om uw voorste portieren te tinten met de toegestane 50% tint, maar de achterste portieren zeer donker te maken met een 5% tint.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een offerte.

Daarom ons

  • Folies filteren UV straling
  • Meer privacy
  • Chique uitstraling
  • 7 jaar garantie en keurmerkcertificaat
  • Uitsluitend hoogwaardige kwaliteit folie

Referenties

Wat een vakman is Willem van Autoglascentrum Heerhugowaard. Ik had een heel klein sterretje in mijn voorruit en er is bijna niets meer van te zien! Ook hielp Willem mij heel proactief met de afhandeling met de verzekering. Echt geweldig, aanrader!

Miranda Zonneveld

Behulpzaam, eerlijke prijzen en goed werk.

Mariska Rep - van de Kamer

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. De voorruit van de Ford Ka is nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Rene van Wijk

Super geholpen door echte vakmensen !

Martin Brouwer

Goede service en deskundig personeel.

Andre Kout

Autoglascentrum Heerhugowaard © 2020 / Colofon