Uw autoruit

Uw autoruit vervangen, daar kunnen wij u mee helpen. Zit er een barst in uw raam of is er bij u ingebroken? Dan is dit erg vervelend. Autoglascentre Heerhugowaard snapt dat u dan snel geholpen wilt worden bij vervanging van uw autoruit.

Wilt u direct hulp of uw schade melden? Wij staan voor u klaar. Voor bijna iedere auto hebben wij de autoruiten in huis.

Formulier invullen

Hoe werkt autoruitvervanging?

Online geeft u de schade en gegevens van uw auto aan ons door. Binnen 24 uur ontvangt u van ons bericht terug via mail of telefonisch. Dan bespreken wij een datum en tijd waarop de reparatie kan plaatsvinden. Reparatie van voor-, zij- of achtterruit duurt over het algemeen niet langer dan 90 minuten.

Wij zorgen ervoor dat wij de juiste autoruit bestellen en dat deze op de afgesproken datum en tijd beschikbaar is. Autoruiten kunnen bijna altijd binnen 24 uur geleverd worden.

Onze monteurs plaatsen uw nieuwe autoruit nauwkeurig.  Ook regelen wij alle administratieve werkzaamheden. Hierdoor hoeft u niet contact op te zoeken met uw verzekeringsmaatschappij. Wij handelen alles voor u af. Bent u verzekerd tegen ruitschade kan kost het reparatie voor u vaak niets, of enkel uw eigen risico. Dit kunt u voldoen bij ons.

Als u niet verzekerd bent voor autoruitschade, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Autoruiten van originele kwaliteit

Wanneer uw autoruit vervangen is, zult u zien dat het resultaat en de kwaliteit net zo goed is als het origineel. Wij bestellen de ruiten namelijk bij dezelfde leveranciers als de autofabrikanten.

Bij Autoglascentre Heerhugowaard gebruiken wij ook enkel autorruiten die voldoen aan alle kwaliteitsnormen van de auto-industrie. Dit wilt zeggen dat de autoruit die wij monteren van dezelfde hoge kwaliteit is als de oorspronkelijke ruit.